ЛОВА: На окупованій Луганщині працюватимуть агітцентри “на колесах”

ЛОВА: На окупованій Луганщині працюватимуть агітцентри “на колесах”

У самопроголошеній «лнр» дозволили голосувати за українським паспортом. До Старобільська передали пропагандистський “будинок культури” на колесах.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

“Аби підвищити явку та приховати недоліки примусової паспортизації, у цвк рф вирішили надати повноваження виборчкомам на окупованих територіях самостійно затвердити переліки документів, за якими можна буде проголосувати на виборах президента рф. Зокрема, у так званій "лнр" дозволено брати участь у голосуванні й з паспортом України”, - наголосили у ЛОВА.

При цьому, зазначили в обласній адміністрації, цвк рф зняв з себе відповідальність, підкресливши, що це вибір місцевої окупаційної влади.

Також повідомляється, що до окупованих міст і районів Луганщини почали передавати автоклуби – багатофункціональні будинки культури на колесах.

“Аби агітація відбувалася трохи бадьоріше”, - прокоментували у ЛОВА.

28 таких автівок мінкульт рф обіцяв закупити ще у березні.

"Однак підготовка до так званих "перших" виборів минула без них. До чергового обрання путіна підійшли ретельніше. Так, 25 грудня пропагандистський центр на колесах вже працював на Старобільщині", - зауважили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, російський центрвиборчком дозволив організовувати голосування під час виборів президента рф на прибудинкових територіях.