Жителям Сєвєродонецької громади виплатили ще понад мільйон гривень допомоги

Жителям Сєвєродонецької громади виплатили ще понад мільйон гривень допомоги

Понад мільйон гривень матеріальної допомоги з місцевого бюджету виплатили мешканцям Сєвєродонецької громади.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Зокрема, у рамках Комплексної програми підтримки захисників та захисниць України та членів їхніх сімей на 2023 рік за останній тиждень минулого року виплатили матеріальної допомоги на загальну суму 840 000 гривень. Матеріальну допомогу за рішенням комісії виплатили 42 особам.

Так, одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 330 000 грн виплатили 22 учасникам бойових дій.

13 військовослужбовцям, які під час проходження військової служби отримали поранення й продовжують військову службу, виплатили одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 325 000 грн.

Одноразову матеріальну допомогу на 125 000 грн отримали п’ять військовослужбовців, які під час проходження військової служби отримали поранення та яким встановили інвалідність.

Також виплатили 60 000 грн двом особам з інвалідністю, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні внаслідок поранення втратили кінцівки.

Трьом особам з-поміж мобілізованих та осіб, які добровільно пішли служити до лав ЗСУ у період запровадження воєнного стану в Україні, виплатили 60 000 грн.

Одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 30 000 грн отримали дві родини осіб, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні загинули.

Крім того, за результатами засідання комісії з питань призначення одноразової грошової допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах, допомогу виплатили 33 особам на загальну суму 149 000 грн.

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА у МВА радять звертатися за телефонами, які вказані за посиланням.

Нагадаємо, рубіжанська МВА назвала суму допомоги, виплачену жителям з місцевого бюджету у 2023 році.