У ростові померла дитина з окупованої Луганщини. Батьки хотіли вивести їй вошей бензином, - росзмі

У ростові померла дитина з окупованої Луганщини. Батьки хотіли вивести їй вошей бензином, - росзмі

У лікарні російського ростова-на-дону померла 11-річна дівчинка, батьки якої хотіли вивести дитині вошей, намазавши голову бензином.

Про це повідомляють російські змі.

Трагедія сталася в окупованому Довжанську (Свердловськ). Батько помітив у дитини вошей та вирішив обробити голову від паразитів бензином. Процедуру проводили біля вугільної печі. За кілька хвилин батьки почули крики — у доньки спалахнула голова.

Палаючу дитину батьки загасили самотужки, після цього “швидка” відвезла дівчинку у важкому стані до Луганська, а звідти за кілька днів її перевели до реанімації у ростові. Рідні дитини, пишуть змі окупантів, жодного разу не змогли відвідати дитину через відсутність російських паспортів.

Батько дівчинки розповів, що свого часу працював на шахті, а потім 1,5 року воював. З окупаційного війська його списали як багатодітного. В очікуванні російських документів він працює на “шабашках”.

Сьогодні, 20 січня, стало відомо, що дівчинка померла. Цю інформацію журналістам підтвердили її близькі.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року у росії шпиталізували луганських дітей, які поверталися з “відпочинку” у таборі, одна дівчинка померла.