Одна з громад Луганщини отримала техніку для післядеокупаційного відновлення

Одна з громад Луганщини отримала техніку для післядеокупаційного відновлення

Завдяки співробітництву з фондом “Партнерство за сильну Україну” та Благодійною організацією “Chemonics International Inc” Сватівщина отримала вакуумну мулососну машину.

Про це повідомляє Сватівська РДА.

“Формування транспортного парку комунальної техніки громади – важлива складова процесу післядеокупаційного відновлення. Сьогодні, 25.01.2024, за участю голови Луганської ОДА Артема Лисогора, голови Сватівської РДА Олега Сліпця, начальника Сватівської МВА Олександра Міткевича та в.о. директора КП “Сватове-благоустрій” Вячеслава Гарькавенка відбулась передача спецмашини комунальному підприємству Сватівської міської військової адміністрації “Сватове-благоустрій для потреб після деокупації Сватівщини”, – сказано у повідомленні.

У РДА також зазначили, що благодійна організація “Chemonics International Inc” закупила вакуумну мулососну машину ВКК Спецмаш СВ-7.3.08F на шасі Ford Trukcs 3542 за 107 200 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, раніше керівник Луганської ОВА Артем Лисогор повідомляв, що серед пріоритетів роботи ЛОВА – підготовка до деокупації та формування матеріального резерву. Станом на кінець 2023 року він становив 27,6 мільйона гривень.