Сєвєродонецька РДА розпорядилася провести приписку молоді до призовної дільниці

Сєвєродонецька РДА розпорядилася провести приписку молоді до призовної дільниці

Голова Сєвєродонецької РДА - РВА Роман Власенко підписав розпорядження "Про підготовку та проведення приписки громадян України 2007 року народження до призовної дільниці Сєвєродонецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки".

Про це йдеться на сторінці РДА у Facebook.

У документі, зокрема, рекомендують Сєвєродонецькому районному центру комплектування провести приписку молоді до призовної дільниці у січні-березні 2024 року.

Також має бути створена відповідна комісія.

При цьому вказано, що лікарі, які мають проводити обстеження призовників, знаходяться у різних містах України. Тому засідання комісії проводитимуть в онлайн-режимі.

Текст розпорядчого акту:

Зазначимо, до призовних дільниць щороку протягом січня - березня приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років. Приписка проводиться відповідними районними (міськими) територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Нагадаємо, Луганська ОВА звернулася до Офісу Президента щодо внесення змін до чинного законодавства, які дозволять ТЦК та СП Луганської області проводити мобілізацію в інших регіонах.