Сєвєродонецькі спортсмени завоювали три медалі на Кубку України з підводного спорту

Сєвєродонецькі спортсмени завоювали три медалі на Кубку України з підводного спорту

П’ятеро спортсменів ДЮСШ ВВС «САДКО» Сєвєродонецька представляли Луганську область на Кубку України з підводного спорту (плавання в ластах). Вони здобули три медалі.

Про це йдеться на сторінці ДЮСШ у Facebook.

“Попри відсутність власної спортивної бази школи, нележних умов для тренування та підготовки до змагань, наші спортсмени змогли гідно виступити на всіх дистанціях та здобути 3 медалі”, – сказано у повідомленні.

Так, майстер спорту міжнародного класу Володимир Сущенко зайняв перше місце і звання Переможця Кубка України на дистанції 400 м плавання в біластах з результатом 3.42.62. Також він завоював срібну медаль на дистанції 200 м плавання в біластах з результатом 1.40.87, поступившись лише 3 сотих секунди ЗМС Данилу Колодяжному з Києва.

Наймолодший спортсмен команди Луганської області на цих змаганнях Гліб Корнілов, який виступав у категорії юнаків до 18 років, на дистанції 50 м пірнання посів третє місце з результатом 17:77 і був четвертим на дистанції 50 м плавання в ластах.

Вікторія Ковальчук на дистанції 200 м плавання в біластах показала сьомий результат і принесла в скарбничку Луганщини залікові очки.

Тренують спортсменів Олександр Золотов та Олег Ковальчук.

Змагання відбулися з 1 по 4 лютого у Броварах Київської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що луганська спортсменка Софія Лискун разом з напарницею Ксенією Байло вибороли ліцензію на Олімпійські ігри в Париж у синхронних стрибках з вишки.