Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Наша редакція продовжує працювати для читачів Сєвєродонецької громади та всієї України. Ми збираємо ексклюзивні новини про Луганщину та наших земляків. Хоч ми й були вимушені покинути нашу домівку й оселитися у різних куточках України та світу, наші журналісти тримають руку на пульсі області та рідного міста. Тож до вашої уваги дайджест новин, які точно варті вашого часу.

З 1 березня запрацюють нові справедливі правила допомоги ВПО, — Шмигаль щодо продовження виплат 

Допомога: Уряд під час засідання 26 січня ухвалив рішення про автоматичне продовження всіх виплат для всіх внутрішньо переміщених осіб до 1 березня

У VolWest Group, який представляє SPAR в Україні, прокоментували відкриття супермаркету у Сєвєродонецьку

Новини з окупації: Інвестиційна група VolWest Group, яка представляє компанію SPAR в Україні, зазначили, що ніяких бізнесових відносин зі SPAR у Сєвєродонецьку не мають. Про це нам розповіла PR-менеджерка мережі SPAR Анна Єкименко-Поліщук.

“Люди живуть у підвалах, а місто виглядає мертвим”, – росіяни про ситуацію у Сєвєродонецьку

Новини з окупації: Росіяни з релігійної організації Тульської області відвідали окупований Сєвєродонецьк й розповіли, що люди там живуть у підвалах, а місто має мертвий вигляд. Про це йдеться у відеосюжеті організації. Один з представників сказав: “Коли перетинаєш кордон з містом, то розумієш, що це інший світ”. За його словами, за 10-15 кілометрів до Сєвєродонецька видно пустир, де раніше був ліс.

Лисогор доручив перевірити дані про загиблих мешканців області

Новини Луганщини: Керівник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор доручив перевірити поіменно та скоригувати усі наявні реєстри цивільних жертв військової агресії росії на Луганщині.

Завершили рятувальну операцію після обстрілу ресторану в окупованому Лисичанську. Що відомо про тих, хто там був

Новини з окупації: Стало відомо, які колаборанти загинули під час обстрілу ресторану та пекарні у Лисичанську. Серед них “міністр мнс лнр” та зрадник-поліцейський. Подробиці — в нашому матеріалі.

Посадовцю Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні загрожує до 12 років тюрми за розтрату коштів

Підозра: Слідчі поліції спільно зі Службою безпеки України провели обшуки у посадової особи КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”. У ході проведення обшуку слідчі виявили та вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси та значну суму грошових коштів у національній та іноземній валюті.