Скільки дітей планують випустити луганські школи у 2024

Скільки дітей планують випустити луганські школи у 2024

1313 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти мають отримати цьогоріч випускники шкіл Луганської області.

Про це повідомляє Департамент освіти й науки Луганської ОДА.

У Департаменті зазначили, що наразі готуються замовлення на документи про здобуття базової та загальної середньої освіти державного зразка для випускників луганських шкіл 2024 року.

Попередньо, випускникам 9-х класів замовляють 2163 свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, з них 186 свідоцтв - з відзнакою.

Випускникам 11-х класів - 1313 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, з них 35 - з відзнакою для нагороджених срібною медаллю, та 99 - з відзнакою для нагороджених золотою медаллю.

Згідно з таблицею, наведеною Департаментом, управління освіти Сєвєродонецької МВА планує видати 452 документи про середню базову освіту (51 - з відзнакою) та 166 - про середню повну освіту. 8 випускників сєвєродонецьких шкіл отримають срібні медалі, 25 - золоті.

 “Завдяки вчасному оформленню замовлення всі випускники закладів загальної середньої освіти Луганської області у поточному навчальному році своєчасно отримають належні документи про здобуту освіту державного зразка”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, випускники з Луганщини склали НМТ-2023 з математики на максимальні бали.