Військовим на Лиманському напрямку вручили нагороди

Військовим на Лиманському напрямку вручили нагороди

Перший заступник командувача НГУ полковник Вадим Гладков відвідав гвардійців на Лиманському напрямку та вручив захисникам заслужені нагороди.

Про це повідомляє Нацгвардія України.

«Ви найкращі воїни! Ваша сміливість, мотивація та наполегливість не дають змоги ворогу втілювати свої плани. Утримуючи позиції, знищуючи ворога, ви наближаєте нашу перемогу у цій війні», - сказав перший заступник командувача НГУ.

За мужність, відвагу, героїзм, виявлені під час виконання завдань з відсічі російської збройної агресії, більш як 30 військовослужбовців бригад Буревій, Азов та Хартія отримали заслужені нагороди.

Полковник Вадим Гладков також відвідав позиції нацгвардійців, які тримають оборону у Серебрянському лісництві та заслухав доповіді командирів про оперативну обстановку на Лиманському напрямку. Він також ознайомився із питаннями, які пов’язані з укріпленням фортифікаційних споруд, потребами забезпечення та взаємодії.

Нагадаємо, раніше голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко побував на позиціях Луганського прикордонного загону на Бахмутському та Лиманському напрямках. Він вручив бійцям державні нагороди.