Луганський виш відзначили нагородами на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Луганський виш відзначили нагородами на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Східноукраїнський національний університет ім. Даля отримав гран-прі та золоту медаль на П’ятнадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». 

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Захід провели Міністерство освіти й науки України спільно з Національною академією педагогічних наук України 27-29 березня 2024 року у Києві.

«Університет відзначено гран-прі у номінації «Міжнародна діяльність» та золотою медаллю «За впровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти й освітньої діяльності» у номінації «Цифровий університет», - розповіли у закладі.

Крім того, колектив університету відзначили дипломом «За значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України».

Зазначається, що цьогоріч виставка об’єднала 485 учасників з України, Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. Вони продемонстрували власні досягнення та напрацювання, а також обмінялися досвідом.

Нагадаємо, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля увійшов до глобального світового рейтингу закладів вищої освіти за результатами першого в історії ранжування європейських університетів QS World University Rankings: Europe 2024.