Захисники з Лисичанської громади та їхні сім’ї отримали допомоги з бюджету на понад 1,2 мільйона

Захисники з Лисичанської громади та їхні сім’ї отримали допомоги з бюджету на понад 1,2 мільйона

1 млн 265 тисяч 840 гривень допомоги захисникам, захисницям України та членам їхніх сімей призначила Лисичанська міська військова адміністрація.

Про це повідомляє Лисичанська МВА.

Зазначається, що 3 квітня адміністрація провела чергове засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги захисникам і захисницям України.

За результатами розгляду заяв та наданих документів, рішенням комісії допомогу призначили:

  • 39 мешканцям Лисичанської громади, які беруть (брали) безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, у розмірі 20 тисяч гривень;
  • 15 військовослужбовцям, які у період з 24.02.2022 отримали поранення (контузії, травми, каліцтва) пов’язані з захистом Батьківщини, у розмірі 25 тисяч гривень;
  • 7 особам як уповноваженим представникам сімей загиблих захисників України у розмірі 15 тисяч гривень; 105
  • 1 родині на поховання померлого захисника у сумі 5 тисяч 840 гривень.

Загальна сума соціальної підтримки коштом бюджету Лисичанської міської територіальної громади склала 1 млн 265 тисяч 840 гривень.

У МВА нагадали, що допомога надається у рамках реалізації Програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.

Нагадаємо, у березні Лисичанська міська військова адміністрація захисникам і захисницям України та членам їхніх сімей надала допомогу на 920 тисяч гривень.