Повторний удар рф по Харкову вбив 52-річного рятувальника: його син-вогнеборець також працював поряд

Повторний удар рф по Харкову вбив 52-річного рятувальника: його син-вогнеборець також працював поряд

Повторний удар дронів рф по Харкову вбив трьох рятувальників, серед них 52-річний Владислав Логінов, син якого працював також вогнеборцем у ту ніч поруч з ним.

МВС опублікувало кадри, як молодий вогнеборець плаче на місці удару, де росія декілька хвилин тому цинічно вбила його батька.

"Загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару», — поділився історією родини рятувальників міністр МВС Ігор Клименко.

Він зазначив, що Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

"Складно уявити емоції, що пережив чоловік, коли побачив закривавлене тіло батька. Велике горе для рідних, колег, друзів", - додав Клименко. 

Нагадаємо, у ніч проти 4 квітня росіяни атакували Харків "шахедами", один з них влучив у 14-поверхівку. Є загиблі і поранені. Крім того, під час повторної атаки на житловий будинок в іншому місці загинули троє рятувальників.

Це вже не вперше росіяни завдають повторних ударів саме тоді, коли на місце руйнувань прибувають рятувальники і швидка.

15 березня в Одесі вісім людей загинули, серед них — фельдшер, яка також після першого вибуху приїхала надавати допомогу на місце. Понад двадцять людей травмовані, з яких п’ятеро — співробітники ДСНС.