Дрони атакували навчальний авіаційний центр у Воронезькій області рф

Дрони атакували навчальний авіаційний центр в росії

Безпілотники атакували навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені Чкалова у Борисоглібську Воронезької області.

Про це повідомляють російські Telegram-канали Baza та Astra.

Baza повідомляє, що перший дрон врізався у фасад будівлі на четвертому поверсі близько три години ранку. За годину туди ж потрапив другий безпілотник.

Над територією Воронезької області вночі 9 квітня знищено двох українських безпілотників, повідомляє Міноборони росії. Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив про один знищений дрон. За його словами, ніхто не постраждав, "наслідки на землі уточнюються".

Джерела "УП" у Головному управлінні розвідки повідомляють, що це операція військової розвідки України.

УНІАН пише, що внаслідок атаки БПЛА по Борисоглібському навчальному авіацентру у Воронезькій області було вражено головний виробничий цех авіазаводу.

"Так, авіаційний завод. Це те, що ми можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт, теж можемо підтвердити. Деталі розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, вражені основні виробничі потужності підприємства", - повідомив представник ГУР Юсов.

Нагадаємо, 5 квітня дрони атакували російські аеродроми у Саратовській і Ростовській області, а також у Краснодарському краї.

Вранці, 2 квітня, безпілотники атакували територію особливої економічної зони "Алабуга" у Татарстані в рф, де знаходиться завод з виробництва "шахедів".