СНУ ім. В. Даля визнали «Лідером вищої освіти України»

СНУ ім. В. Даля визнали «Лідером вищої освіти України»

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля знову підтвердив статус одного з найкращих університетів України, здобувши низку престижних нагород на виставці «Освіта та кар’єра – 2024».

Про це йдеться на сторінці вишу у Facebook.

Університет здобув почесне звання «Лідер вищої освіти України». У СНУ зазначили, що це - визнання високої якості освіти, наукової діяльності й інноваційних підходів до навчання, які впроваджуються в університеті.

Окрім цього, СНУ ім. Даля отримав Гран-прі в номінації “Цифровий університет – крок до побудови глобальної цифрової освітньої екосистеми”.

"Ця нагорода підтверджує лідерські позиції СНУ ім. В. Даля у впровадженні сучасних цифрових технологій в освітній процес та наукову діяльність. Сертифікат автора за цією номінацією також отримав в.о. завідувача кафедри інформаційних технологій і програмування Олег Захожай", - розповіли у виші.

Нагадаємо, минулого року Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля увійшов до глобального світового рейтингу закладів вищої освіти за результатами першого в історії ранжування європейських університетів QS World University Rankings: Europe 2024.