Закарпатський ТЦК повідомив про конфлікт з переселенцем з Сєвєродонецька

Закарпатський ТЦК повідомив про конфлікт з переселенцем з Сєвєродонецька

Під час спільних заходів оповіщення працівники терцентру комплектації Закарпаття виявили військовозобов'язаного чоловіка, переселенця з Сєвєродонецька, який не надав жодних військово-облікових документів, в яких повинні бути відповідні записи про причетність до військового обліку.

Про це повідомляє служба звʼязків з громадськістю закарпатського ОТЦК та СП.

За інформацією, натомість чоловік показав повістку, датовану ще 2022 роком. При детальній перевірці через єдиний державний реєстр військовозобовʼязаних “Оберіг” працівники ТЦК виявили, що дані стосовно військовозобовʼязаного були відсутні в реєстрі.

“У звʼязку з цим громадянину було запропоновано зʼявитися до ТЦК та СП для уточнення даних. Почувши це військовозобов'язаний категорично відмовився виконувати законні вимоги, використовував ненормативну лексику та намагався здійснити напад на спільну групу оповіщення. Закликаємо всіх громадян до співпраці з правоохоронними органами та центрами комплектування. Війна ще не закінчилася, і тільки разом ми зможемо захистити нашу державу”, – зазначили у ТЦК.

Нагадаємо, раніше у ТЦК повідомляли, що більшість конфліктів цивільних з працівниками ТЦК маніпулятивні й вирвані з контексту.