"Азов" та "Буревій" просунулись на 1 км в глибину та на 2 км по фронту у Серебрянському лісництві.

"Азов" та "Буревій" просунулись на 1 км в глибину та на 2 км по фронту у Серебрянському лісництві.

12-та бригада спеціального призначення «Азов» спільно з 1-ою бригадою оперативного призначення «Буревій» Національної гвардії України 21 провели наступальні дії у Серебрянському лісництві.

Про це сьогодні  повідомила бригада “Азов”.

Внаслідок  спільних дій підрозділи бригад просунулись на 1 км в глибину та на 2 км по фронту, чим завершили один з етапів наступальних дій на своєму напрямку.

"Просимо ЗМІ та суспільство не створювати інформаційний шум та не повідомляти деталі просування Сил оборони без офіційного підтвердження медіа-служб 12-ої бригади «Азов» та 1-ої бригади «Буревій»", - додали у бригаді. 

Нагадаємо, голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко прокоментував події на фронті на Луганщині та розповів про просування Сил оборони.

Як повідомлялося, не тільки російські війська штурмують українські позиції у Серебрянському лісництві на Луганщині та Кліщіївці на Донеччині, а й українські бійці також штурмують позиції армії рф. Українські військові на тактичному рівні займають вогневі позиції російських військ на цих ділянках фронту.