Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Наша редакція продовжує працювати для читачів Сєвєродонецької громади та всієї України. Ми збираємо ексклюзивні новини про Луганщину та наших земляків. Хоч ми й були вимушені покинути нашу домівку й оселитися у різних куточках України та світу, наші журналісти тримають руку на пульсі області та рідного міста. Тож до вашої уваги дайджест новин, які точно варті вашого часу.

ЛОВА: підрядники з рф у Сєвєродонецьку займають порожні квартири на свій смак

Новини з окупації: В окупованому Сєвєродонецьку порожні квартири займають підрядники з рф. “Загальновідомо, що в Сєвєродонецьку не беруться за відбудову зруйнованого житла. Влаштовують показові ремонти в багатоповерхівках, які зазнали незначних пошкоджень. До прикладу, два роки простояли з пробитим дахом. Підрядники, які приїздять з рф, у кожному під’їзді займають порожні квартири на свій смак. По завершенні робіт, звісно що, не залишаються там – забирають все, що сподобалося, і передислоковуються на інший об’єкт”, - йдеться у зведенні Луганської ОВА.

В освіту на окупованій Луганщині впроваджують управління БПЛА та основи російської державності

Новини з окупації: У виші в Луганську готуватимуть операторів БПЛА. Викладачі та вчителі у самопроголошеній “лнр” проходять курси підвищення кваліфікації з основ російської державності. За інформацією ЛОВА, окупаційний вищий навчальний заклад, що розміщується у будівлі СНУ ім. Даля в Луганську, у новому навчальному році розпочне підготовку техніків та операторів безпілотних авіаційних систем. На кафедрі створили авіапарк безпілотників та встановили симуляційні комплекси польотної підготовки.

Окупанти змінили правила проведення угод з нерухомістю на Луганщині

Новини з окупації: Для проведення угод з нерухомістю, зареєстрованою у "єдиному державному реєстрі нерухомості" окупантів, у самопроголошеній “лнр” тепер необхідна особиста участь власника. Зазначається, що подати відповідну заяву може особа, зазначена у “реєстрі” як власник об'єкта нерухомості, або її законний представник, або її представник, який діє на підставі довіреності, засвідченій нотаріально. Після внесення до “реєстру” запису про неможливість державної реєстрації без особистої участі жодні реєстраційні дії з нерухомістю без згоди власника проводитися не будуть, заявила окупаційна влада.

“Волонтер” з рф показав фото своєї родини на фоні зруйнованих будівель у Сєвєродонецьку (ФОТО)

Новини з окупації: російські “волонтери” беруть родини у поїздки на прифронтові окуповані території Луганщини. Один з них показав “поездку всей семьей в зону сво” у телеграм-каналі своєї організації. На опублікованих фото видно стелу з написом “Сєвєродонецьк” та вулицю Партизанську окупованого міста.