У Рівному ВПО запрошують стати членами Клубу активного довголіття: контакти

У Рівному ВПО запрошують стати членами Клубу активного довголіття: контакти

За ініціативи Кремінської міської військової адміністрації та Товариства Червоного Хреста у Рівному діятиме Клуб активного довголіття «Майстерня 100».

Про це повідомляє Кремінська МВА.

20 червня на базі Кремінського координаційного центру підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганської області у Рівному провели організаційне засідання зі створення Клубу. Затвердили його статут та назву - «Майстерня 100».

«Ініціатива матиме на меті об'єднання людей літнього віку для спільного проведення часу, дозвілля, підтримки, навчання корисних навичок та соціалізації. У цьому дружньому просторі учасники зможуть разом переглядати фільми, обмінюватись думками, в’язати, малювати, читати, займатись оздоровленням. Та головне, що отримають люди похилого віку - це можливість спілкуватися одне з одним», - розповіли в адміністрації.

Стати членами Клубу запрошують усіх охочих із числа внутрішньо переміщених осіб Луганської області, які оселилися на Рівненщині.

Заявки на членство у клубі та пропозиції приймаються за телефоном: 0958209742. Адреса хабу: Рівне, вул. Кавказська, 9а.

Нагадаємо, КУ «Луганський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» розпочинає проведення літніх терапевтичних груп для дітей.