СНУ ім. Даля співпрацюватиме з всеукраїнськими медичними центрами

СНУ ім. Даля співпрацюватиме з всеукраїнськими медичними центрами

Східноукраїнський університет ім. В. Даля підписав договір про співпрацю з Центром Євмінова. Співробітництво полягає в організації та проведенні освітнього процесу в інклюзивному середовищі.

Про це повідомляє пресслужба навчального закладу.

“Підготовка науково-педагогічних працівників допомагає працювати з людьми з різними фізичними можливостями. Проведення наукових досліджень і впровадження їх результатів у сферу інклюзивної освіти, реалізація державної політики у сфері вищої освіти, рекреація, фізична реабілітація та інклюзивний спорт в Україні – все це у сфері дії договору”, – йдеться у повідомленні.

Також співпраця з медичними центами Євмінова, як вважають у СНУ, сприятиме професійно-орієнтаційній, навчально-методичній, психолого-педагогічній, організаційній та іншій діяльності щодо забезпечення рівного доступу всіх громадян до якісної вищої освіти.

Довідково: В’ячеслав Євмінов підготував низку чемпіонів світу та Європи, зробив внесок у науку й залишив по собі вагому спадщину у вигляді методики профілактики та лікування захворювань хребта, відновлення його природної функціональності. Вона базується на дозованому навантаженні глибоких м’язів спини з використанням спеціального тренажера – профілактора Євмінова. Дана методика допомагає людям позбутися болю та покращити стан хребта, зміцнити м’язи спини, покращити кровообіг та обмін речовин в хрящовій тканині.

Нагадаємо, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля знову підтвердив статус одного з найкращих університетів України, здобувши низку престижних нагород на виставці «Освіта та кар’єра – 2024».