Майже 200 тис. грн виплатили сєвєродончанам на лікування. Хто може звернутися по допомогу

Майже 200 тис. грн виплатили сєвєродончанам на лікування. Хто може звернутися по допомогу

Майже 200 тис. грн виплатили у липні матеріальної допомоги на лікування за зверненнями мешканців Сєвєродонецької громади.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА. 

Виплати надішли на виконання заходів Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота» на 2024 рік на засіданнях комісії з питань призначення одноразової матеріальної допомоги мешканцям Сєвєродонецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах. Розглянули  звернення щодо надання матеріальної допомоги. За результатами розгляду виплатили одноразову грошову допомогу 50 особам, які опинились в складних життєвих обставинах, на загальну суму 191 000 грн.

У Порядку зазначається, що допомогу надають у вигляді відшкодування витрат, понесених людиною внаслідок лікування тяжкої хвороби, отриманого поранення, проведення медичних операцій тощо.

Звертатися  з питань надання одноразової грошової допомоги мешканцям територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, відповідно до Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота», можна з 10.00 до 15.00 по буднях за телефонами:

  • 099-035-4349
  • 095-572-3467

Нагадаємо, ООН продовжить виплати пенсіонерам-ВПО до кінця року.