російська армія готує нові штурми – де ворог не залишає спроб прорвати оборону

російська армія готує нові штурми – де ворог не залишає спроб прорвати оборону

В операційній зоні ОТУ "Харків" російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військ на півночі Харківщини.

Про це повідомляє ОТУ Харків.

Зазначено, що в районі населеного пункту Глибоке (з метою підготовки до наступальних дій) ворог перемістив додаткові штурмові групи 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ та 18-ї мотострілецької дивізії 11 армійського корпусу.

"Використовує БпЛА для дистанційного мінування місцевості", - додали у дописі.

Крім того, в районі населеного пункту Муром відмічено прибуття додаткового особового складу 41-го мотострілецького полку 72-ї мотострілецької дивізії з метою поповнення поточного некомплекту особового складу.

Наразі ж в районі центральної та східної частини Вовчанська окупанти продовжують перегрупування штурмових груп 138 окремої мотострілецької бригади, 1009 мотострілецького полку 6 армії та 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу для проведення штурмових дій.

"Також підтверджено, що штурмовий загін 153 танкового полку 47 танкової дивізії зс рф виведений на відновлення, його позиції зайняв особовий склад 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу та загону «Ахмат»", - розповіли в ОТУ Харків.

Нагадаємо, що у Deepstate детально розповіли про окупацію населеного пункту на Донеччині.