Вбивство Ірини Фаріон: мати підозрюваного вважає, що її син міг бути співучасником, але не вбивцею

Вбивство Ірини Фаріон: мати підозрюваного вважає, що її син міг бути співучасником, але не вбивцею

Мати 18-річного В’ячеслава Зінченка, Олена Зінченко, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, вважає, що її син не міг вбити людину.

Про це пишуть "Слідства.Інфо".

Зазначено, що Олена Зінченко бачила оприлюднені фото та відео правоохоронців, на яких зображений підозрюваний у вбивстві.

Проте вона переконана: виконавець ніколи не буде так сильно привертати до себе увагу.

"Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати — ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями — це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу", - розповіла мати підозрюваного.

Вона додала, що можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вбивав.

Жінка додала, що останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала.

Крім того, на її думку, мотивів для вбивства у нього не було.

Олена Зінченко вважає, що хлопець з фотографії поліцейських має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина.

Також мати підозрюваного сказала, що завжди пишалася сином та ставила у приклад.

Наприклад, він не має шкідливих звичок, приділяє час футболу та книгам, та й взагалі є добрим і врівноваженим.

"Він був дуже-дуже файний хлопець. Саме файний, з усіх боків. Я не вірю, що він міг застрелити людину, можливо, його хтось використав для відвертання уваги у момент злочину. Він завжди привертав увагу, був капітаном футбольної команди довгий час. Фінансами сина забезпечував батько, додатково Слава заробляв в інтернеті на криптовалюті", - поділилася Олена Зінченко з журналістами.

Вона зазначила, що її син, В’ячеслав, був тривалий період у Львові минулої весни, навчався в академії «Dronarium» на оператора БПЛА.

Зі слів Олени Зінченко,  тому син добре знає місто і те, як багато там камер спостереження.

"Минулого року, у нього там зʼявилося чимало нових друзів, приїхав веселий і натхненний. І коли він ось це знову їздив у Львів, хоча казав спочатку, що буде у Тернополі, розуміла, що їде до друзів. Я не володію інформацією про цих людей", - пояснила жінка.

Мати підозрюваного також сказала, що син хотів йти на війну, щоб захищати країну разом з батьком. Зокрема планував після повернення зі Львова піти на курси водіїв.

Нагадаємо, що підозрюваного у вбивстві Фаріон затримали у Дніпрі.