Обрали новий склад Луганського регіонального відділення Асоціації міст України

Обрали новий склад Луганського регіонального відділення Асоціації міст України

Відбулися загальні збори очільників 26 територіальних громад Луганщини, під час яких пройшли вибори керівного складу Луганського регіонального відділення АМУ. Одноголосно на посаду голови обрали начальницю Старобільської МВА Яну Літвінову.

Про це повідомляє Старобільська міська рада.

Літвінова тривалий час була заступницею керівника регіональної ланки та входила до правління Асоціацїі міст України, представляючи Луганщину на національному рівні.

“Впевнена, що консолідація зусиль зможе дати гарні плоди, бо активно підтримуємо та просуваємо законодавчі зміни, які можуть полегшити життя людей зараз та у повоєнний час. Це робота на громадських засадах, і вона завжди є нелегкою. Розуміти всіх учасників процесу державотворення, шукати консенсус, систематично та постійно доводити позицію на рівні Уряду – це синергія зусиль багатьох і це завжди не про проблеми окремої громади, а про врахування особливостей проблематики багатьох громад. Продовжуємо працювати за стратегічними напрямами роботи Луганського регіонального відділення АМУ”, – прокоментувала подію Яна Літвінова

Заступником голови Луганського РВ АМУ цього разу обрали начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка.

Нагадаємо, у травні у Києві голова Асоціації міст України Віталій Кличко привітав 11 громад з перемогою у Другому Загальнонаціональному конкурсі з відкритого врядування та вручив їхнім очільникам відзнаки. Кремінську громаду визнали найкращою в номінації «Залучення громадськості до відновлення та розвитку територіальних громад».