ЛОВА: В окупованому Лисичанську призупиняють рух автобусів через брак пального

ЛОВА: В окупованому Лисичанську призупиняють рух автобусів через брак пального

Відсьогодні у Лисичанську окупанти призупиняють рух автобусів через дефіцит пального. У захоплених 10 років тому містах Луганщини значні перебої з водопостачанням.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

“Колаборанти роками мріяли про дешеві газ та пальне. У Лисичанську поплічники “руського миру” не розуміють, як у росії може статися дефіцит пального? А він є, й економити вирішили на так званій “лнр”, – розповіли у ЛОВА.

Так, через відсутність пально-мастильних матеріалів із 1 серпня у Лисичанську вирішили призупинити обслуговування автобусних маршрутів. Оскільки інтернет у місті відсутній, інформацію про це місцеві дізналися через друковані оголошення.

Також повідомляється, що в окупованих 10 років тому Сорокиному, Суходольську та Молодогвардійську централізовано подають воду лише декілька годин на добу.

“Підвезення технічної води, яке інколи організовували, влітку відсутнє. Обсягу води, що дають, не вистачає на звичайні побутові потреби. Вихід – купувати за гроші у магазині. Абонплата при цьому не скасовується і не меншає”, – наголосили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, керівник Сєвєродонецької РВА Роман Власенко розповів про фактори, які сприяють погіршенню санітарно-епідеміологічної ситуації в окупованих населених пунктах.