Ворог перекидає війська з Луганщини на Харківщину, – речник ОТУ «Харків»

Ворог перекидає війська з Луганщини на Харківщину, – речник ОТУ «Харків»

Війська рф почали переміщення особового складу з Луганської області в район населеного пункту Стариця Харківської області, що неподалік кордону з росією.

Про це розповів речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Армія inform.

«У район Стариці почато переміщення особового складу противника з Луганської області — це 22-й мотострілецький батальйон. Обстановка ускладнюється, але ми готові до розвитку будь-яких подій», — сказав Саранцев.

Він також зазначив, що окупанти остаточно не відмовилися від своїх планів і намагатимуться просуватися як до Харкова, так і через Вовчанськ у тил українським захисникам на Куп’янському напрямку.

До того ж, за його словами, росіяни посилюють бойові пости, засоби зв’язку, систему управління на своїй прикордонній території, недалеко від Сотницького Козачка на Харківщині. Так само є підсилення особового складу на Вовчанському напрямку.

Нагадаємо, американський Інститут вивчення війни повідомляв, що російські війська нещодавно просунулися на північний захід від Кремінної.