На Харківщині для луганських ВПО працюватиме мобільна стоматологія – як записатися

На Харківщині для луганських ВПО працюватиме пересувний стоматологічний кабінет – як записатися

Розпочали надання виїзної стоматологічної допомоги мешканцям прифронтових та деокупованих населених пунктів Харківської області та ВПО з Луганщини, які тимчасово там проживають.

Про це повідомляє Нижньодуванська СВА.

Послугу надаватимуть на безоплатній основі у першому в країні пересувному стоматологічному пункті, обладнаному на базі автобуса.

Один із ключових учасників проєкту — завідувач амбулаторно-поліклінічного відділення КНП "Рубіжанська центральна міська лікарня" Олексій Бурцев, який взяв на себе роль лікаря-волонтера.

Дати прийому можна буде дізнатися у реєстратурі Центру відновного лікування та реабілітації за контактами: 0970474432, 0662775378.

Довідково: спільний проєкт благодійних організацій ініціювали Благодійний фонд Євгена Пивоварова, “ЗА МИРНЕ НЕБО - Благодійний Фонд”, Samaritan's Purse (США), а також Народний депутат ВРУ Олексій Кузнєцов. До ініціативи також долучився гуманітарний штаб Нижньодуванської СВА у Харкові.

Нагадаємо, майже 200 тис. грн виплатили у липні матеріальної допомоги на лікування за зверненнями мешканців Сєвєродонецької громади.