У Рівному відкрили молодіжний простір Луганщини «Твоя територія»

У Рівному відкрили молодіжний простір Луганщини «Твоя територія»

До Дня молоді у Рівному запрацював молодіжний простір, який об’єднав молодь Луганщини та приймаючої громади.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Платформа стала вже п’ятим об’єктом молодіжної інфраструктури Луганщини, який відкрили релоковані громади від початку повномасштабного вторгнення в інших регіонах України.

За інформацією ЛОВА, у просторі створили комфортні умови для отримання неформальної освіти, підтримки молодіжних ініціатив, організації заходів, проведення соціальних та культурних заходів, засідань, громадських обговорень та дозвілля. Для цього закупили відповідне обладнання – ноутбуки, 3D-принтер, телевізори, проєктор, меблі тощо.

Проєкт реалізувала ГО «Кремінська бізнес-асоціація» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery - Розшинення можливостей громад в Україні» та фінансової підтримки урядів Данії та Королівства Нідерландів. Партнерами проєкту є Кремінська міська військова адміністрація та Молодіжна рада при Кремінській МВА.

Нагадаємо, оголосили про набір до складу молодіжної ради при Луганській обласній державній адміністрації. Документи прийматимуть до 17.00 21 серпня 2024 року.