ЛОВА: Окупанти запроваджують “гібридну пошту”, групу луганських дітей відправили у рф на військовий вишкіл

ЛОВА: Окупанти запроваджують “гібридну пошту”, групу луганських дітей відправили у рф на військовий вишкіл

У відділеннях зв’язку в самопроголошеній “лнр” запровадять “гібридну пошту”. Дітей з окупованої Кадіївки росіяни відправили до оборонно-спортивного табору.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у самопроголошеній “лнр” збираються запровадити “гібридну пошту”, яка має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку.

“Ідею цифрового занепаду реалізовує окупаційне “міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій”. Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату”, - розповіли в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що одинадцять юнаків та дівчат з окупованої Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору “Авангард”.

“Це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції”, - повідомили у ЛОВА.

Нагадаємо, за завданням кремля виховною роботою з дітьми у самопроголошеній «лнр» займатимуться військові рф.