Заступником директора Сєвєродонецької лікарні призначили захисника “Азовсталі”

Заступником директора Сєвєродонецької лікарні призначили захисника “Азовсталі”

Вчора на робочій нараді керівник КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня" Ігор Панов офіційно представив заступника директора з питань фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців. Ним став захисник “Азовсталі”, автор книги “Маріуполь. Книга хоробрих” Руслан Сербов.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

“До нашої команди приєднався справжній герой, легенда “Азовсталі”, Руслан Сербов, відомий під позивним “Давід”. Є автором книги “Маріуполь. Книга хоробрих”, яка вже стала символом стійкості та мужності українських захисників”, – зазначили у лікарні.

У КНП додали, що Руслан має активну життєву позицію, спілкується з міжнародними партнерами щодо підтримки реабілітації в Україні та особисто від Бориса Джонсона отримав гарантію підтримки зі своєї сторони.

“Руслан пройшов через серйозні випробування, зокрема важкі поранення та ампутацію. Він — людина, яка вирушила на допомогу гарнізону на гвинтокрилі в окуповане місто Маріуполь та отримала поранення під час важких боїв на Азовсталі. Його досвід і знання про важливість своєчасної допомоги — фізичної, психологічної та навіть бюрократичної — будуть надзвичайно корисними для нашої роботи”, – розповіли у багатопрофільній лікарні.

Також у медзакладі анонсували відкриття реабілітаційного центру в Ірпені у вересні.

“Я сам через це пройшов і знаю, як важлива підтримка. Хочу допомагати іншим ветеранам повернутися до життя”, – зазначив Руслан Сербов.

Нагадаємо, директоркою Департаменту охорони здоров'я та цивільного захисту населення Сєвєродонецької МВА призначили Наталію Кришталь.