Серед загиблих на Донеччині працівників Червоного Хреста - сєвєродончанин, - соцмережі

Серед загиблих на Донеччині працівників Червоного Хреста - сєвєродончанин, - соцмережі

Серед загиблих під час ворожого удару по Донеччині 12 вересня співробітників Червоного Хреста - сєвєродончанин Денис Городецький.

Про це у Facebook повідомили його друзі.

“На Донеччині путлер і путлерівці забрали життя нашого друга - Городецького Дениса, працівника Червоного Хреста, переселенця з Сєвєродонецька, батька двох дітей і просто хорошої людини”, - йдеться у дописі.

“Денис на вантажівці Червоного Хреста мав роздавати гуманітарну допомогу, але російський снаряд знищив його машину, убивши Дениса і ще 2 працівників Червоного Хреста”, - повідомили друзі загиблого.

Як розповіли у Поліції Донецької області, 12 вересня 2024 року окупанти “прицільно вдарили з артилерії” по гуманітарній місії Червоного Хреста, яка у Віролюбівці видавала паливні брикети місцевому населенню.

“Обстріл стався близько 9:10. Снаряди влучили в одну з вантажівок з паливними брикетами, в результаті чого авто загорілося. Внаслідок ворожої атаки загинули троє чоловіків - 40, 41 та 48 років. Ще двоє співробітників організації, 35 та 41 рік, зазнали осколкових поранень і мінно-вибухових травм”, - повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, під час удару по Полтаві загинув лисичанин Віталій Каплун.