Зеленський та Сирський привітали українських воїнів з Днем танкових військ

Зеленський та Сирський привітали українських воїнів з Днем танкових військ

14 вересня президент України Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський привітали українських військових із Днем танкових військ.

Про це йдеться у соцмережах Зеленського та Сирського.

Президент України написав, що українські танкові підрозділи своїм професіоналізмом досягають високих результатів у таких аспектах:

  • стійкій обороні;
  • успішних контратаках;
  • точному вогні;
  • знищенні ворога та його техніки.

"Дякую нашим танкістам, усім, хто ремонтує техніку, за вашу хоробрість, високу майстерність і справжній український характер. З Днем танкових військ! Слава всім, хто виборює незалежність України!", - резюмував очільник держави.


Водночас головнокомандувач Збройних сил зазначив, що широкомаcштабна російська агресія стала перевіркою сили та міці українського війська, яку танкісти гідно пройшли.

"Наші воїни-танкісти володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу і чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід. Адже нині використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам", - розповів Олександр Сирський.

Головокомандувач ЗСУ подякував тисячам українських танкістів, які у ці хвилини дають відсіч московському агресору на передовій.

"Дорогі воїни! Прийміть найщиріші вітання! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя", - написав Сирський.

Окрему подяку він висловив українським танкобудівникам, інженерам-механікам і майстрам, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням української і трофейної бронетехніки, що і далі буде нищити російських загарбників.

"Вічна пам’ять і вічна слава героям-танкістам, які ціною власного життя відстоювали українську державність і захищали народ!", - додав  Олександр Сирський.

Він заявив, що танкові війська - сталевий кулак Збройних Сил України, а російська, знищена у боях техніка, яскраве тому підтвердження.