ЛОВА: У Рубіжному люди позбуваються нерухомості, в “орлят-вереснят” посвятили майже 9 тисяч луганських дітей

ЛОВА: У Рубіжному люди позбуваються нерухомості, в “орлят-вереснят” посвятили майже 9 тисяч луганських дітей

В окупованому Рубіжному переоформлюють житло для скорішого продажу. У самопроголошеній “лнр” майже 9 тисяч дітей присвячують в орлят-вереснят.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, в окупованому Рубіжному збільшилася кількість оголошень стосовно продажу нерухомості.

“Ті, хто залишався в місті, та ті, хто виїжджав вглиб захопленої території чи на рф, не бачать подальшого життя в цьому населеному пункті. Намагаються переоформити вцілілу квартиру за російським законодавством і позбутися її”, - розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що за наказом кремля у навчальних закладах самопроголошеної “лнр” до кінця вересня “нашвидкуруч посвячують першокласників в орлят-вереснят”. 8998 дітей носитимуть на своїх краватках зображення трудівників окупованої Луганщини.

“Значна частина з них не має вдома Інтернету, через вимкнення зв’язку обмежена в користуванні мобільним телефоном, а здійснити дзвінок може лише з дротового, якщо батьки знайшли кошти на його встановлення. Окупаційна влада зробила усе можливе, щоб майбутнє ці хлопці й дівчата шукали в минулому. Так, за чотири роки орлята-вереснята стануть піонерами, а у 10-11 класах – трудівниками. Більшість їхніх батьків свого часу оминула ці радянські звичаї, але обрала таку долю дітям”, - прокоментували у ЛОВА.

Нагадаємо, окупанти залучили Сіверськодонецьк до пропагандистської програми “Луганський характер”, яка відтворює у школах піонерську радянську систему.