Реабілітаційний центр Сіверськодонецької лікарні отримав ліцензію та прийняв першого пацієнта

Реабілітаційний центр Сіверськодонецької лікарні отримав ліцензію та прийняв першого пацієнта

Реабілітаційний центр КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” в Ірпені отримав офіційну ліцензію Міністерства охорони здоров’я.

Про це повідомляє КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня".

“Це важливий крок у розвитку нашого закладу, який дозволяє надавати кваліфіковану допомогу всім, хто потребує якісної реабілітації (військовослужбовці, ВПО та жителі громади)”, - йдеться у повідомлені.

Як розповіли у закладі, 4 жовтня керівник КНП “СМБЛ” Ігор Панов та очільниця реабілітаційного центру Людмила Шипило зустріли першого пацієнта.

“У наш центр на реабілітацію потрапив воїн, який з честю захищав нашу країну. Сьогодні він проходить шлях відновлення, і ми робимо все можливе, щоб цей процес був для нього комфортним та ефективним”, - наголосили у лікарні.

Також повідомляється, що наразі продовжується дообладнання центру перед офіційним відкриттям, підписання договорів співпраці з військовими частинами та госпіталями. Паралельно з цим іде підготовка до відкриття стаціонарного відділення реабілітації.

Телефон для запису та додаткової інформації: 050 709 21 20.

Нагадаємо, для Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні закупили обладнання на 162 мільйони гривень з початку роботи закладу в Українці на Київщині.