Дітей на Луганщині вчать, як спілкуватися з солдатами, бо «озброєні росіяни не понесуть покарання за власні протиправні дії»

Бойовики незаконних збройних формувань росії. Фото: з відкритих джерел

У школах самопроголошеної «лнр» роздають інструкції з правилами безпечного спілкування з військовими рф. Ціни на проїзд в окупованому Луганську запропонували підвищити втричі.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

У навчальних закладах на захоплених територіях Луганщини дітям роздують буклети із правилами, яких необхідно дотримуватися під час спілкування з військовими російської армії.

«Зокрема, вчителі в Айдарі акцентували увагу учнів та їхніх батьків, що правильне спілкування – залог безпеки дитини. Наголошують, що у будь-якому випадку озброєні росіяни не понесуть покарання за власні протиправні дії», - зазначили у ЛОВА.

Також повідомляється, що у Луганську окупаційна влада дискутує з приводу перегляду тарифів на перевезення пасажирів в межах міста.

«Однак рішення, яке влаштує усіх, у них немає. Діючий тариф у 20 рублів є економічно необґрунтованим і застарілим. Перевезення однієї особи коштує втричі дорожче. Про ймовірний прибуток мова вже не йде. Підрахунки проведені із врахуванням ціни на «дешеве російське пальне», на яке всі очікували 10 років. Місцеві колаборанти не можуть дійти згоди – значно збільшувати бюджетну дотацію перевізнику чи покласти ці витрати на населення та викликати обурення?» - прокоментували у ЛОВА.

Нагадаємо, між Сіверськодонецьком та Новоайдаром росіяни посилено перевіряють чоловіків.