Понад сто бійців “Помсти” отримали нагороди до 32-ї річниці створення Луганського прикордонного загону

Понад сто бійців “Помсти” отримали нагороди до 32-ї річниці створення Луганського прикордонного загону

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко привітав прикордонників Луганського прикордонного загону з нагоди 32-ї річниці з дня заснування.

Про це повідомляє 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Сергій Дейнеко вручив понад ста прикордонникам бригади “Помста” нагороди.

Бійці отримали відзнаки: “За оборону України”, “Захиснику України”, відомчі відзнаки “Відмінний прикордонник”, “За мужність в охороні державного кордону” та нагородну вогнепальну зброю.

“На сьогодні Луганський прикордонний загін-бригада “Помста” є найбільш потужним підрозділом у Державній прикордонній службі. Я щиро пишаюся, що свого часу я очолював цей прикордонний загін, для мене це справжня честь. До сьогодні я пишаюся більше тим, що я не Голова Держприкордонслужби, а що я командир Луганського прикордонного загону”, – сказав Сергій Дейнеко під час зустрічі з прикордонниками на Донеччині.

До привітань бригади “Помста” долучився Командувач Оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" генерал-майор Михайло Драпатий, а також командир ОТУ “Старобільськ” бригадний генерал Сергій Перець, голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін та начальник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олексій Харченко.

Нагадаємо, голова Держприкордонслужби генерал-лейтенант Сергій Дейнеко разом з очільником Луганської ОВА Артемом Лисогором зустрілися з родинами загиблих військовослужбовців Луганського загону та вручили їм нагороди.