Активісти з Луганщини представили Концепцію програми молодіжної політики окупованих громад

Активісти з Луганщини представили Концепцію програми молодіжної політики окупованих громад

Молодь Кремінської та Попаснянської громад реалізували 10 громадських ініціатив та розробили Концепцію програми молодіжної політики окупованих громад - "громад в екзилі".

Про це повідомляє центр "Синергія". 

26-27 жовтня у Рівному  відбувся другий заключний Форум  Проєкту "Лідери - лідерам. Молодь Луганщини - Україні". У ньому взяли участь молодіжні активісти та активістки, а також працівники військових адміністрацій Луганської області.

У ході реалізації Проєкту молодь Кремінської та Попаснянської громад реалізували 10 громадських ініціатив та розробили Концепцію програми молодіжної політики окупованих громад - "громад в екзилі".

На Форумі у Рівному молодіжній спільноті Луганщини  представили результати та напрацювання для їхнього подальшого масштабування та керівництва в роботі.

Також до роботи Форуму долучилися представники молодіжних рад Рівненщини.

Ініціативу «Лідери - лідерам. Молодь Луганщини – Україні» впроваджує ГО «Центр стійкого місцевого розвитку «Синергія» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Нагадаємо, поновили участь команд з Луганщини у «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».