1 листопада знов відбудеться «Діалог з бізнесом» Луганщини

1 листопада знов відбудеться «Діалог з бізнесом» Луганщини

Проблемні питання оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності розглянуть 1 листопада під час «Діалогу з бізнесом» Луганщини.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

У рамках реалізації проєкту «Діалог з бізнесом», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, 1 листопада о 10:00 в режимі онлайн відбудеться чергова зустріч із підприємцями області за темою: «Проблемні питання оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності».

Учасники заходу визначатимуть шляхи оперативного вирішення питань, що виникають, в тому числі винесенням їх на Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Суб’єкти підприємницької діяльності області можуть зареєструватися для участі у заході за посиланням.

Інформацію про проблемні питання (зазначити короткий зміст проблеми) та пропозиції щодо їх вирішення необхідно внести до 12:00 30 жовтня 2024 року.

У подальшому облдержадміністрація запланувала проведення наступних тематичних онлайн зустрічей з бізнесом за темами:

  • 8 листопада – «Міжнародні програми підтримки підприємництва»;
  • 15 листопада – «Промоція товарів місцевих товаровиробників в межах програми Зроблено в Україні»;
  • 22 листопада – «Щодо можливостей внесення до державного та міжнародного реєстрів даних про шкоду та збитки, завдані юридичним особам внаслідок російської агресії»;
  • 29 листопада – «Профілактика харчових отруєнь в закладах освіти»;
  • 6 грудня – «Реалізація активних програм для підприємств та підприємців з Луганської області, які включають в себе різні види компенсаційних виплат при працевлаштуванні ВПО та інших категорій безробітних осіб»;
  • 13 грудня – «Проблемні питання підтвердження періодів роботи на підприємствах, в установах, організаціях, розташованих на тимчасово окупованих територіях, що зараховуються до стажу для призначення пенсії у разі втрати документів»;
  • 20 грудня – «Урядова програма «Зроблено в Україні»;
  • 25 грудня – «Основні вимоги Закону України від 23.12.1997 № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 Нагадаємо, головним запитом бізнесу на сьогодні є економічне бронювання. Про це йшлося на першому засіданні регіональної платформи “Діалог з бізнесом”.