Сєвєродонецька співачка Ірина Котова випустила нову пісню та розповіла про мрії

Сєвєродонецька співачка Ірина Котова випустила нову пісню  та розповіла про мрії

Співачка Ірина Котова презентувала пісню "Але".

Вона розповіла «Сєвєродонецьк онлайн» про почуття, які вклала в неї, новий колір волосся та опанування нового інструменту.

«Пісня «Але» вийшла нещодавно, але написала я її восени. Написала, коли в мене майже не було роботи ще. Було дуже сумно. На вулиці йшов дощ. Дуже сумувала за батьками. Якийсь був пригнічений стан…В один з таких вечорів я просто взяла гітару, думаю, поспіваю якісь пісні…Почала наспівувати щось своє і зрозуміла, що хочу написати пісню», - згадує співачка.

Вона вірить, що кожна людина зустріне своє кохання і не буде самотня.

Ірина Котова

Ірина Котова

Ірина грає на фортепіано, гітарі, укулеле. Зараз вона опановує новий музичний інструмент – барабани.

«Ходжу на уроки барабанів. Це хобі для мене», - каже Ірина.

Також це дозволяє їй краще зрозуміти своїх учнів.

Ірина має великий досвід викладання. Як у Сєвєродонецьку, так і в Києві. Вона навчає людей різного віку – від 15 до 40 років. Заняття проводить навіть онлайн. До речі, співачка й сама займається вокалом онлайн. 

Ірина згадала й улюблені місця у Сєвєродонецьку.

«Одне з моїх найулюбленіших місць у Сєвєродонецьку – це Чисте озеро. Я любила туди ходити і взимку, і восени, і влітку. І завжди. Ще одне моє улюблене місце – ліс біля площі Перемоги», - розповіла дівчина.

Також вона розповіла про новий колір волосся. Ірина не тільки відрізала довжину, а й пофарбувалася у білявку. 

«Стало білявкою. Треба себе було хоч якось привести до життя», - згадує вона.

Дівчина вже звикла до Києва, куди завжди мріяла переїхати.

«Мені здається, що за рік у Києві відбулося набагато більше, ніж за три роки життя у Сєвєродонецьку", - вважає вона. 

У столиці Ірина створила групу. Музикантів  знайшла на OLX.

Ірина Котова

Ірина Котова

Наразі Ірина мріє про відкриття музичної студії.

«Взагалі в мене дві мрії – бути співачкою писати свої пісні, виступати. А друга – це, скоріш, не мрія, а ціль. Я хочу відкрити свою маленьку-маленьку студію музичну. Хочу, щоб там викладали вокал, піаніно, гітару», - поділилася співачка. 

Сєвєродончанам вона побажала вірити у Перемогу. 

«Хочу побажати своїм землякам, щоб вони обов’язково вірили в Перемогу, в те, що ми обов’язково повернемося до своїх домівок. Треба жити сьогодні й зараз. Бо наші вони воюють задля того, щоб в нас життя продовжувалось», - вважає Ірина.

Також вона закликала донатити на ЗСУ.

Відео: Олександр Млєков

Нагадаємо, восени сєвєродонецька співачка Ірина Бикова виклала у своїх соцмережах власні пісні. Дівчина з дитинства живе в світі музики. Але довго не наважувалася представити власну творчість світові. Несподівано для Ірини, пісні знайшли гарний відгук у слухачів. Тому для неї 2022 рік став переламним одразу в декількох напрямках. Вона переїхала до Києва, про який мріяла з 15 років, залишила улюблену роботу в театрі, завела разом з подругою надихаючу кішку та з новим гуртом мріє створювати авторську музику.

Співачка народилась у Сєвєродонецьку, де закінчила музичну школу та коледж ім. С. Прокоф’єва за спеціальністю фортепіано. З дитинства вона ще займалася вокалом з викладачем. Потім дівчина закінчила магістратуру у Луганському університеті культури і мистецтв їм. Тараса Шевченка.

У рідному місті вона перебувала в декількох групах, з якими виступала на різноманітних заходах або навіть просто на площі Перемоги. Люди збиралися та слухали талановитих музикантів.

Сьогодні співачка дарує свою творчість людям в Києві та передає досвід учням.

Інтерв'ю Ірини читайте на "Сєвєродонецьк онлайн"