ЗСУ показали безпілотник, яким уразили базу берегової охорони рф у Криму (ФОТО)

ЗСУ показали безпілотник, яким уразили базу берегової охорони рф у Криму

Сили спецоперації ЗСУ показали безпілотник, за допомогою якого, спільно з іншими українськими підрозділами, уразили у Криму об’єкти 126-ї бригади берегової охорони чорноморського флоту рф.

Про це повідомляє пресслужба ССО.

Зазначається, що під час атаки було застосовано декілька ударних БПЛА, що завдали удару по місцю дислокації зазначеного підрозділу противника в Перевальному у Криму.

"Внаслідок ударів ворог зазнав втрат вбитими і пораненими. Складність проведення операції полягала в певних особливостях рельєфу місцевості. Та дрони вдало подолали маршрут і дійшли до цілей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, про удар по 126 бригаді рф у Криму вранці 25 серпня повідомили місцеві пабліки, а також мер Мелітополя Іван Федоров. За його даними, з військової бази в Перевальному доставили багато "трьохсотих" окупантів в госпіталь у Сімферополі.

Головне управління розвідки Міноборони підтвердило, що ЗСУ завдали удару по російській 126 окремій гвардійській бригаді. Речник ГУР Андрій Юсов заявив, що є інформація про загиблих та поранених окупантах, але вона потребує уточнення.