Гайдай прогнозує нові “зачистки” колаборантів на Луганщині

Гайдай прогнозує нові “зачистки” колаборантів на Луганщині

Якщо колаборанти не загинуть від рук партизан, то кремлівський режим буде “зачищати” їх власноруч.

Таку думку для видання “Сейчас” озвучив ексочільник Луганщини Сергій Гайдай.

Зокрема, він прокоментував нещодавній підрив у Луганську “митника” Юрія Афансьєвського. Гайдай зауважив, що цей та подібні випадки говорять про те, що є “певні ротаційні зміни в середі колаборантів”.

“Це така боротьба за владу. Вона буде й надалі продовжуватися, тут будуть підключатись всі: й фсб, й гауляйтери областей, й кадирівці. Тобто дуже багато різних груп впливу між собою не знайдуть спільну мову, тому й надалі будуть продовжуватися такі речі, як підриви певних “діячів”, - сказав Гайдай.

Він додав, що решта колаборантів це бачать, і це не сприяє підняттю їх духу.

“До речі, вже неодноразово були спроби місцевих, колаборантів виїхати за межі Луганської області, але на кордоні їх розвертали та повертали назад”, - сказав Гайдай.

Ексочільник Луганщини вважає, що зрадники не озвучують це, але “чітко розуміють, що кінець буде однаковий для них всіх”.

“Якщо вони не загинуть від рук партизан, то потім кремлівський режим буде зачищати їх власноруч. Тому що такі свідки воєнних злочинів путіна нікому не потрібні”, - резюмував він.

Нагадаємо, 5 вересня у самопроголошеній «лнр» разом із власником підірвали будинок Юрія Афанасьєвського, який очолював «государственный таможенный комитет».