"Сєвєродонецьк онлайн» потрапив до переліку “Мапи якісних медіа України”

Фото - Детектор медіа

За результатами незалежної експертної оцінки "Сєвєродонецьк онлайн" набрав достатню кількість балів та потрапив до переліку “Мапи якісних медіа України”.

Про це нашому виданню повідомили в ІМІ.

Це всеукраїнський проєкт, який реалізується спільно Інститутом масової інформації та Детектором Медіа за підтримки міжнародної організації Internews. Проект покликаний підвищити увагу до українських медіа, а також поінформувати громадян України, потенційних донорів та партнерів, про джерела інформації, яким варто довіряти і підтримувати.

Усього до мапи  увійшло 142 медіа.

Організатори зазначили, що довіра до регіональних медіа виросла вдвічі.

Ознайомитися з мапою можна тут

Усього з Луганської області до мапи потрапили видання: "Сєвєродонецьк онлайн", "Трибун", "Реальна газета", "Телегазета", "Суспільне Донбас" (інтернет-видання та телеканал).

На першому етапі до участі в проєкті подалося понад 200 регіональних медіа. Незалежні медійні експерти та юристи оцінювали регіональні новинні портали, радіо й телеканали за трьома основними блоками критеріїв — прозорість, дотримання професійних стандартів і журналістської етики. Детальніше з методологією оцінки можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, "Сєвєродонецьк онлайн” став найбільш гендерночутливим виданням серед луганських ЗМІ.

Фото - Детектор медіа