"Вбити їх усіх" – Медведєв обіцяє помститися за теракт

"Вбити їх усіх" – Медведєв обіцяє помститися за теракт

Заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину, яка сталась в концертному залі в Московській області 22 березня.

Свою заяву він зробив у Telegram.

"Їх треба вбити? Треба. І це буде. Але набагато важливіше вбити всіх причетних. Усіх. Хто платив, хто співчував, хто допомагав. Убити їх усіх", - написав Медведєв.

Зокрема росЗСМІ повідомляють, що прес-секретар президента росії Дмитро пєсков відмовився від коментарів щодо інформації про катування чотирьох людей, яких затримали за підозрою у скоєнні терористичного акту.

Також, за інформацією росЗМІ, вночі Басманний суд відправив у СІЗО чотирьох обвинувачених:

  1. Далерджона Мірзоєва;
  2. Саідакрамі Муродалі Рачабалізоду;
  3. Шамсудіна Фарідуні ;
  4. Мухаммадсобіра Файзова.

На фотографіях, які зроблені в суді, всі четверо мають сліди тортур. Зазначається, що 19-річного Файзова доставили до суду з реанімації, Муродалі Рачабалізоду під час затримання відрізали частину вуха, Фарідуні катували струмом.

Нагадаємо, що Медведєв відомий своїми заявами та закликами, зокрема щодо повномасштабної війни в Україні. Раніше він вже погрожував НАТО "горезвісним Апокаліпсисом".

Також заступник голови Ради безпеки рф заявляв, що росія може вдарити ядерною зброєю "по Києву, Берліну, Лондону і Вашингтону".

Крім того, він пропонував відправляти у табори Сибіру українців, які в окупації чекають на ЗСУ.

Ще Дмитро Медведєв писав, що для встановлення миру Україна має капітулювати і возз'єднатися з росією.

Та й саму Україну Медведєв називав росією.