В м. Сєвєродонецьку поліцейські виявили 3-річного хлопчика, який пішов з дитячого садочка

В м. Сєвєродонецьку поліцейські виявили 3-річного хлопчика, який пішов з дитячого садочка

Перший день у дитячому садочку виявся для маленького хлопчика незвичним, тому він пішов із закладу додому. Це вже другий випадок протягом тижня. Поліцейські спрямували офіційні приписи щодо підвищення пильності вихователів та контролю за місцеперебуванням дітлахів.

Сьогодні, близько 11.20 екіпаж патрульної поліції УПП в Луганській області на перехресті пр. Гвардійського та вул. Б. Ліщини помітив маленького хлопчика, який без супроводу дорослих йшов у невідомому напрямку. Поліцейським дитина нічого пояснити не змогла, тому його було доставлено до сектору ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції для встановлення особи дитини та батьків.

Проведеними заходами інспектори «дитячої поліції» встановили, що сьогодні хлопчика мати відвела перший раз до садочка. Під час прогулянки хлопчина вирішив піти з закладу, бо все у садочку виявився незвичним для нього. Тому дитина і пішла «куди очі бачили». Завдяки пильності правоохоронців хлопчисько не став жертвою злочину і зараз вже переданий батькам.

Щодо дій адміністрації закладів, які допустили самовільне залишення дитячих садочків малолітніми дітьми, – поліцейські спрямували офіційні приписи до контролюючих органів для проведення службової перевірки та прийняття рішення згідно діючого законодавства.