На Луганщині поранили російського генерала

На Луганщині поранили російського генерала

В результаті вогневого ураження в районі Сватового поранили командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії генерал-майора Цокова. Його евакуювали 20 вересня, продовжувати воювати він не може. Про це повідомила Луганська ОВА.

Також упродовж доби до військового шпиталю у Ростові-на-Дону доставлено 105 тіл загиблих російських військовослужбовців, тривають підготовчі заходи прийняти ще 200 тіл. Успіхи ЗСУ можна характеризувати не тільки кількістю звільнених населених пунктів, а й такими новинами.

За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Куп’янськ, Спірне, Майорськ, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Опитне та Кам’янка.

Авіація Сил оборони уразила 25 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та 6 позицій зенітних ракетних комплексів.

Ракетні війська і артилерія упродовж 22 вересня завдали вогневого ураження, зокрема, по 6 пунктах управління, 4 районах зосередження особового складу та військової техніки, 3 позиціях ППО, 3 - артилерії, а також 3 складах боєприпасів.

Водночас із різного озброєння ворогом обстріляні наступні населені пункти:

- на Краматорському напрямку: Богородичне, Яцьківка, Ярова, Тетянівка, Святогірськ, Пришиб, Словʼянськ, Платонівка, Донецьке, Сидорове, Закітне, Озерне, Щурове та Райгородок, Маяки, Миколаївка, Діброва, Крива Лука;

- на Бахмутському напрямку: Сіверськ, Спірне, Званівка, Миколаївка, Роздолівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Одрадівка, Веселе, Білогорівка, Розівка, Зайцеве, Яковлівка, Майорськ.

Раніше повідомлялось, що на Луганщині знищили комендатуру з “кадирівцями”.