Лисичанськ та Сватово без зв’язку, а Кремінну залишили без засобів для існування

Лисичанськ та Сватово без зв’язку, а Кремінну залишили без засобів для існування

Кремінна без засобів для існування: в місті немає світла, газу та води.

Про це повідомляє телеграм-канал «Сєвєродонецьк. Донбас».

Палива також немає, генератори нічим не заправиш. Доки окупанти в місті, йдуть обстріли з спальних районів та приватного сектору.

В Кремінній більшість багатоповерхових будинків не газофіковані, тобто опалення йде через електрику, люди зараз замерзають. Приготувати щось поїсти можна тільки на вогні, воду беруть хто де, деякі навіть збирають дощову.

Також повідомляється, що Лисичанськ без зв'язку. Окупанти вимкнули будь який зв' язок.

Лисичанськ відрізали від світу так, як і й Кремінну. Так роблять, бо місцеві жителі оперативно повідомляють ЗСУ про позиції та надходження підкріплень окупантів.

Відомо, що у Сватово зникає світло та зв'язок. В окупованому Сватово дуже багато живої сили ворога. Зв'язок ледве проривається, а в селах все ще гірше ніж в місті, зв' язок є тільки на горищах.

Як повідомлялось, окупанти задля власної безпеки вимкнули в Кремінній світло, а разом із ним і зв'язок, повністю ізолювавши місцеве населення від зовнішнього світу. Місто майже пусте – всі в підвалах та погребах.

Нагадаємо, окупанти повідомили, що автоматичне відключення лінії електропередачі залишило без електрики майже 12,7 тис. жителів Кремінського району, а також 3,5 тис. абонентів у населеному пункті Привілля, що належить до Лисичанська.