“Окупанти звітують про 98% готовності до зими”, - Гайдай

“Окупанти звітують про 98% готовності до зими”, - Гайдай

Так званий «уряд лнр» не враховує багатоповерхівки захоплених у 2022 році міст, де мерзнуть десятки тисяч людей, до загальних показників готовності до зими, однак звітує про захмарні 98% по Луганщині.

Про це у соцмережах написав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Воєнний стан там запровадили, а про теплопостачання забули. Хоча ні, звітують про 98 % готовність. Щоправда, тільки в Луганську, Алчевську, Антрациті, Первомайську та Ровеньках.

Захоплені у 2022 році міста окупаційна влада не враховувала навесні, не вважає за потребу щось робити там і дотепер. В жодному із них централізованого опалення цьогоріч не буде. А це – не одна тисяча багатоповерхівок. Їх мешканці очікують на «русскую зиму», - написав Гайдай.

За його словами, водночас населенню розповідають, що запровадження воєнного стану на території так званої «лнр» є частиною процесу інтеграції до складу рф і жодних нововведень для цивільного населення не буде.

“Окрім контролю за телефонними переговорами, повідомленнями в Інтернеті, перевірок поштових відправлень затримання на вулиці до 30 діб, офіційного обмеження виїзду, обшуку транспортних засобів, заборони страйків, обмеження вибору місця проживання, примусового відселення. Як-то кажуть: «Оснований для паники нет», - додав очільник Луганщини.

Раніше повідомлялось, що мобілізовані «зеки» прибули на окуповану Луганщину. Почалося мародерство.