Митці з Луганщини взяли участь в Міжнародному культурному проєкті

Митці з Луганщини взяли участь в Міжнародному мистецькому проєкті

До Лондона прямують 13 робіт учнів та викладачів Кремінської художньої школи, щоб взяти участь у Міжнародному мистецькому проєкті.

Про це повідомила Луганська ОВА.

У проєкті «Великобританія для України: підтримка через мистецтво» представлена експозиція виставки-презентації «Моя нескорена Україна» від ГО закордонних українців «UK for Ukraine» у Лондоні та організації конкурсної платформи «Гармонія».

Організатор в Україні – МГО «Міжнародна освітньо-культурна асоціація», у Великобританії – представництво Міжнародної освітньо-культурної асоціації у Великобританії (UK Branch IECC) та Британський благодійний Фонд SECD.

Мета мистецького проєкту – презентація України і українського мистецтва у Великобританії, підтримка України і збір коштів для ЗСУ.

У експозиції виставки-презентації «Моя нескорена Україна» беруть участь роботи молодих митців та їх наставників з Донецької, Полтавської, Запорізької, Луганської, Житомирської, Тернопільської та Сумської областей.

Від Луганської області для участі у проєкті запрошена Кремінська художня школа.

Раніше повідомлялось, що Сєвєродонецьке подружжя музикантів допомагає Рівненській обласній філармонії збирати повні зали.