Сєвєродонецька МВА показала придбану для деокупаційного резерву техніку (ФОТО)

Сєвєродонецька МВА показала придбану для деокупаційного резерву техніку (ФОТО)

Комунальні підприємства Сєвєродонецької громади продовжують формувати матеріально-технічний резерв спецтехніки у ході підготовки до деокупації.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

“Вся придбана та отримана спецтехніка та обладнання будуть використовуватися для відновлення знищеної та пошкодженої внаслідок російського військового вторгнення інфраструктури нашої громади”,- зауважили в МВА.

Також у міській адміністрації показали фото вже наявної техніки та обладнання. На них видно каналопромивну машину, комбіновану дорожню техніку, самоскиди, автоцистерни та пластикові куби.

  

  

Нагадаємо, “Сєвєродонецьк онлайн” розбирався, чи є порушення у закупівлі Сєвєродонецького тролейбусного управління контейнерів на 200 тисяч.

  

  

Раніше повідомлялося, що за результатами тендеру, КП “Сєвєродонецьке тролейбусне управління” Сєвєродонецької міської ради 16 серпня замовило компанії “Автоскладальне підприємство “Кобальт” комунальної техніки на 38 млн грн.

У Сєвєродонецькій МВА пояснили, що комунальні підприємства громади закуповують спецтехніку та обладнання для формування ресурсів, які будуть необхідні для її життєзабезпечення після звільнення території.

Спецтехніку, закуплену комунальним підприємством "Сєвєродонецьке тролейбусне управління", за словами начальника Сєвєродонецької МВА Олександра Стрюка, розміщують на майданчику Дніпропетровського облавтодору.