Приватне підприємство з Сєвєродонецька віднесли до критично важливих

Приватне підприємство з Сєвєродонецька віднесли до критично важливих

Керівник Луганської ОВА Артем Лисогор зобов’язав визначити “критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період” приватне підприємство, зареєстроване у Сєвєродонецьку.

Відповідне розпорядження № 176 від 8 серпня 2024 року опублікували на офіційному сайті Луганської ОВА.

Йдеться про приватне підприємство “Гелиос-Транс” (ПП “Гелиос-Транс”). Згідно з даними ресурсу Clarity Project, юридична адреса підприємства - у Сєвєродонецьку. Його керівник - Стріжов Олександр Сергійович. Основний вид діяльності підприємства - вантажний автомобільний транспорт.

На сайті ПП “Гелиос-Транс” вказується, що воно займається автомобільними вантажними перевезеннями. Його офіс знаходиться у Херсоні.

Також зазначеним розпорядженням до критично важливих Артем Лисогор відніс КНП ЛОР “Луганський обласний медичний центр соціально небезпечних інфекційних хвороб”.

Сектор мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації керівник ЛОВА зобов’язав надіслати копії розпорядження до Мінекономіки та Міноборони.

Нагадаємо, раніше Артем Лисогор розпорядився визнати критично важливими сєвєродонецькі КП “Житлосервіс “Світанок” та “Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку”.

Станом на середину липня в Україні визнали критично важливими понад 700 підприємств, які можуть бронювати працівників.