Редакція «Сєвєродонецьк онлайн» підбила підсумки року

Редакція «Сєвєродонецьк онлайн» підбила підсумки року

Як і багато хто з вас, завершуючи цей рік, редакція «Сєвєродонецьк онлайн» підсумовує своє життя за цей період. Сьогодні пригадуємо ключові моменти та підбиваємо підсумки.

Отже, за рік сторінки нашого сайту передивилися 4,5 млн. разів. І попри те, що триває тенденція переходу людей у соцмережі, охоплення саме сайту впевнено зростає. Ми запустили нові рубрики, запровадили новини України та світу й наприкінці року на 50% збільшили місячну аудиторію.

Опитування наших читачів показало нам, що саме цікавить людей. Зокрема, це, безумовно, війна, але також ми фіксуємо великий запит на історичний контент. Люди хочуть аналізувати витоки цієї війни.

Окрім сталої фейсбук-сторінки, наприкінці минулого року ми з нуля запустили телеграм-канал, який зараз налічує 7,5 тисяч підписників. Це доволі непоганий для нас результат, та й в цілому серед телеграм-каналів Донбасу, адже підтримувати інтерес читачів до контенту про окуповану територію доволі складно. Проте ми не забуваємо про свою місію – бути рупором нашого міста та області.

Охоплення певних публікацій сягали майже 35 тисяч. Сумарно наші пости у телеграмі продивилися 11 553 492 разів.

Охоплення нашої сторінки в Інстаграм сягало понад 90 тисяч. Також за цей рік ви вросли з 600 користувачів до майже 4,5 тисяч.

Наша команда теж зазнала змін і постійно росте, адже задачі, які ми ставимо перед собою, потребують багато зусиль та вмінь. Сьогодні нас стало втричі більше. Але двоє з нас наразі захищають Україну. Проте ми завжди на зв’язку.

Члени колективу постійно вчилися цього року, щоб бути кращими для вас, залучали нових авторів, запроваджували нові формати.

Ми створили унікальну інтерактивну мапу для ВПО "Луганщина живе". У ній ми зібрали всю необхідну для переселенців інформацію. Вона допоможе знайти послуги, контакти та однодумців в усіх регіонах України.

Луганщина живе

За результатами незалежної експертної оцінки "Сєвєродонецьк онлайн" набрав достатню кількість балів та потрапив до перелікуМапи якісних медіа України”.

мапа якісних медіа

Також "Сєвєродонецьк онлайн” став найбільш гендерночутливим виданням серед луганських ЗМІ.

гендеро

Також "Сєвєродонецьк онлайн" побував на Donbas Media Forum, який пройшов у Києві 10-11 листопада.

Донбас медіа форум

Наступного року ми не збираємося зупинятися й зробимо все, щоб Сєвєродонецьк та Луганщина не тільки не зникли з інформаційного простору, а й лунали на всю країну. І не перестаємо вірити в те, що рік буде переможним і наша країна звільнить свою територію від окупантів. І хоча післявоєнний період не обіцяє бути легким, ми мріємо писати про відновлення та висвітлювати його.

Якщо ви хочете підтримати редакцію, залишаємо реквізити.

Найменування отримувача: ГО СЄВЄРОДОНЕЦЬК ОНЛАЙН
Код одержувача: 44667107
Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA313052990000026006031805936
Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»
Призначення: Безповоротна фінансова допомога
У приват 24: Сервіси - Перекази - За реквізитами

Читайте також про наш рік роботи у новому форматі